La Torre de Claramunt recull 250 kg en aliments i productes d’higiene pel seu banc d’aliments

66

El departament de Serveis Socials Bàsic de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt va posar en marxa una campanya de recollida d’aliments i productes d’higiene per a aprovisionar el banc d’aliments. La Campanya, que va començar el 2 de maig i va finalitzar el passat 16 de maig, va recollir 250 kg en productes.

Davant la situació de crisi econòmica provocada per la Covid19, l’Ajuntament va decidir emprendre aquesta iniciativa, ja que el nombre de famílies i persones que acudeixen al Banc d’Aliments va en augment dia rere dia.

Així, la població ha respost a la crida fent arribar aliments no peribles com oli, arròs, sucre, galetes, cereals, conserves, pastes en general, llet en pols, sal , sobres de sopa, tomàquet,… i productes d’higiene personal com bolquers, compreses, tovalloles humides, sabó…

Els veïns i veïnes han pogut fer la seva aportació seguint les normes de seguretat sanitària. Amb aquest fi es van instal·lar unes caixes als comerços del poble perquè la gent pogués deixar la seva col·laboració. Han participat els següents comerços: Ca La Pilar, el Supermercat Ana, la farmàcia, Maxi DIA i Cal Vilaseca.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana sobretot “en aquests temps que estan sent difícils per a tothom, és quan més es valora la solidaritat del nostre poble” – així, ho manifestava l’alcalde Jaume Riba i la regidora de Benestar Social Maria Teresa Maruny.