16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

La plaça de Diputat Provincial de l’Anoia, a l’aire per un grapat de vots
L

Quan tot semblava que el PSC podria substituir ERC en la plaça de Diputat Provincial del partit judicial d’Igualada a la Diputació de Barcelona, tot s’ha girat com un mitjó. Els socialistes ja havien triat l’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte, que ha assolit majoria absoluta en el seu municipi. A darrera hora, però, sembla que un error en el recompte de vots a Sant Pere Sallavinera podria fer variar les coses, i la plaça canviar de mans, per a Junts per Catalunya. Gairebé es dona per fet, per una simple operació aritmètica que no ofereix gaire dubtes.

Malgrat que, només a l’Anoia, el PSC és la segona força per darrere de Junts, el fet que a Collbató -que pertany al partit judicial d’Igualada però no a l’Anoia- els socialistes arrasessin el passat diumenge, havia situat en un primer moment al partit vermell en primera posició, per només 9 vots de diferència respecte Junts. L’error a Sallavinera ho faria canviar tot, per un estretíssim marge de vots. Demà es donarà a conèixer el recompte oficial.

De donar-se aquest cas, Junts hauria guanyat Igualada, el Consell Comarcal i també la plaça a la Diputació.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca