16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Igualada Som-hi celebra el suport rebut i haver pujat fins a ser segona força a l’Ajuntament
I

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC – Igualada Oberta) valora molt positivament el resultat obtingut a les eleccions municipals de diumenge i agraeix la confiança de la ciutadania d’Igualada per haver aconseguit pujar i ser la segona força a l’Ajuntament, després que durant aquest passat mandat hagués estat la tercera força. També és el partit que més puja en percentatge de vot arribant al 22%.

El candidat Jordi Cuadras afirma que “agraïm el resultat obtingut als 3.677 ciutadans i ciutadanes d’Igualada que ens han fet confiança i també a tot el nostre equip que ha treballat moltíssim per fer una gran campanya i aconseguir arribar a tot arreu, a tots els carrers i places d’Igualada. Som la segona força de l’Ajuntament i exercirem aquesta nova posició amb tota l’energia i dedicació fent el millor per Igualada”.

Al discurs de la nit electoral des del local d’Igualada Som-hi a la plaça de l’Ajuntament, Cuadras també va felicitar Junts per Igualada com a guanyadors de les eleccions.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca