16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Noemí Trucharte, nova Diputada Provincial de l’Anoia
N

El PSC ha substituït ERC en la plaça de Diputat Provincial del partit judicial d’Igualada, i formarà part de la Diputació de Barcelona. Els socialistes han triat l’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte, que ha assolit majoria absoluta en el seu municipi amb un increment molt notable de suport. Trucharte substituirà en el càrrec a l’odenenca Maria Sayavera, d’ERC.

Malgrat que, només a l’Anoia, el PSC és la segona força per darrere de Junts, el fet que a Collbató -que pertany al partit judicial d’Igualada però no a l’Anoia- els socialistes arrassessin el passat diumenge, ha situat al partit vermell en primera posició, per només deu vots de diferència respecte Junts.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca