Ja és coneixen els trams cronometrats del 19è Ral.li Ciutat d’Igualada

200

Patrocinat pel concessionari igualadí de la prestigiosa marca Toyota del Grup Garatge Montserrat, es disputarà el dissabte de la setmana vinent organitzat per Moto Club Igualada, la dinovena edició del Ral.li Ciutat d’Igualada, serà puntuable pel Campionat de Catalunya absolut, Copa Catalana de Ral.lis d’asfalt amb coeficiente màxim, Volant RACC, Trofeu de Catalunya de Ral.lipsrints d’asfalt i per la Copa Catalana de Regularitat Sport i Super Sport.

Sens dubte les proves especials, és un dels factors que més caracteritzen a cadascun dels ral.lis que es disputen al llarg de la temporada. Així per aquesta edició MCI ha plantejat la disputa de sis trams cronometrats a disputar dues vegades cadascun d’ells, amb un total doncs de dotze proves especials, sent un dels ral.lis catalans amb més trams, la qual cosa dona fe del bon treball del club igualadí anoienc.

Orpí, Punta Blava i Savallà es disputaran un parell de cops el llarg del matí i Rubió, Òdena i Castellfollit un parell de vegades a la tarda. El més llarg de tots ells serà el de Savallà amb més de 13 kms i el més curt el d’Òdena amb més de 4 kms.

Pel que fa a participants, el tancament d’inscripcions serà dissabte i s’espera una bona participació tant pel que fa a quantitat com a qualitat. La Veu a la propera edició donarà àmplia informació d’horaris així com dels principals favorits a la victòria final.

Josep Maria Vidal