8.1 C
Igualada
Divendres, febrer 3, 2023

La importància de l’anglès per al futur dels nostres fills

L’anglès és l’idioma universal per excel· lència, i si els nostres fills el dominen tindran portes obertes en molts aspectes de la seva vida; més accés a fonts de cultura, a bones sortides de treball, a ser més competitius, a tenir millors oportunitats a la vida… Els pares sabem l’important que és, i els hem d’ajudar a estar preparats per al món globalitzat en el què vivim.

Per tal que l’aprenentatge sigui eficaç, com a pares cal saber motivar als nostres nens, ajudar-los a ser perseverants, contagiant il·lusió i ganes, trobant bons professors i mètodes que combinin riquesa i qualitat de continguts amb flexibilitat.

inglésDominar l’anglès és un requisit indispensable per als nostres fills i per al seu futur. Cal que els nostres fills l’aprenguin donant-li la mateixa importància que hem donat històricament al català o castellà i que nosaltres, els pares, els facilitem eines i els obrim el camí, perquè sigui el que sigui de què acabin treballant l’anglès sempre els obrirà portes.

La millor època per començar a aprendre anglès és de petits, i els nens bilingües aprenen més fàcilment una tercera llengua. Aprendre anglès ajuda a programar els circuits cerebrals del nen i posteriorment li serà més fàcil aprendre altres idiomes.

Com més exposició millor. Aprendre una nova llengua requereix molt de temps i dedicació, i és molt important que com a pares prediquem amb l’exemple nosaltres mateixos mostrant que també aprenem, llegim i ens instruïm a casa. Si a un nen li diem que treballi, llegeixi, i estudiï és important que ell també ens vegi a nosaltres fent el mateix ja que els nens s’eduquen amb el nostre exemple i ens imiten a nosaltres els pares.

L’anglès és l’idioma més internacional del món, compta amb més de 400 milions de parlants que tenen l’anglès com a primera llengua i 1600 milions que la tenen com a llengua d’ús quotidià , i en realitat els que el parlem som moltíssims més, perquè és la llengua que es fa servir més de totes les existents per comunicar-se a nivell mundial.

Així doncs, aprendre anglès requereix esforç, cal treballar de valent, però val la pena fer-ho i explicar als nostres fills que és molt important per ells al mateix temps que els encoratgem i donem suport.

Elisabet Seuba, Directora de l’escola d’anglès New York Institute

Compartir

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies