Igualada té operatius fins a 5 punts per poder fer la doble vacunació grip-covid

0
112

La campanya de vacunació antigripal i de nova dosi de reforç contra la Covid compta a Igualada amb un equip ampli per fer arribar el vaccí a la ciutadania major de 60 anys. El departament de Salut que empeny la campanya amb el lema “Aquesta tardor, a Igualada protegeix-te el doble”, té dos equips desplegats en cinc punts de vacunació al municipi i el suport de l’Ajuntament en la cessió d’espais i la difusió de la campanya a la ciutadania.

L’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà (de l’Institut Català de la Salut) i el CAP Igualada Nord (del Consorci Sanitari de l’Anoia) mantenen el punt de vacunació de l’Escorxador i amplien en quatre espais més els punts on els veïns i les veïnes d’Igualada majors de 60 anys poden vacunar-se, gràcies a la cessió municipal de dos casals i dos centres cívics. Aquests son els espais, dies i hores per poder anar-se a vacunar a Igualada.

El departament de Salut  insisteix en la importància que es vacunin contra la grip i amb la dosi de record de la vacuna contra la COVID-19 col·lectius considerats de risc i que inclou:

  • persones de 60 anys o més;
  • persones que pateixen alguna malaltia crònica;
  • dones embarassades;
  • infants entre els 6 mesos i 2 anys que tinguin antecedents de prematuritat;
  • personal d’un centre sanitari o sociosanitari;
  • convivents d’una persona amb una condició de salut considerada de risc.

A més d’aquests col·lectius es recomana la vacunació contra la grip en persones institucionalitzades o que treballen en centres d’internament, així com també personal docent, forces i cossos de seguretat, bombers, serveis d’emergències, etc.

Per demanar cita i vacunar-te contra la grip, cal fer-ho a La Meva Salut, citasalut.gencat.cat o al centre d’atenció primària (CAP) de referència.

Compartir