Igualada Som-hi preguntarà als igualadins abans de fer el programa electoral

99

La candidatura Igualada Som-hi preguntarà sobre diversos temes als igualadins abans d’elaborar el seu programa electoral. Durant les properes setmanes es publicaran una vintena de preguntes sobre els quals la candidatura d’esquerres i progressista vol posar-hi atenció. El candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras ha explicat que “fer preguntes és el primer pas per trobar respostes. Som un equip de gent inquieta, inconformista, que ens estimem Igualada i que que sabem que no hi ha blancs i negres, sinó que les coses poden ser de molts colors. Per això obrim aquesta campanya per interpel·lar la ciutadania, generar debat a la ciutat i escoltar les respostes”.

La campanya de preguntes va començar aquest dilluns 7 de gener i tindrà diferents fases en format digital, a través dels perfils de Twitter, Facebook, Instagram i Whatsapp d’Igualada Som-hi, i també en format físic amb presència al carrer. Totes les preguntes i les respostes són un pas previ a la redacció del programa electoral d’aquest nou projecte per la ciutat. El programa, que s’estructurarà en els tres grans eixos “Igualada dins Igualada”, “Igualada a la Conca” i “Igualada a Catalunya” inclourà els diferents àmbits temàtics amb idees noves, transformadores i guanyadores per la ciutat.

Alguns dels interrogants que planteja Igualada Som-hi són “Podem fer una Igualada millor?, “Igualada necessita tants supermercats?”, “Amb 2.342 persones a l’atur, Igualada va bé?”, “On són les inversions industrials que va prometre l’alcalde?”, “L’Ajuntament lluita per un tren ràpid a Barcelona?”, “Per què fa 8 anys que no es construeix habitatge social?” o “Quin futur volem pel Rec?”, entre altres. També hi haurà preguntes sobre les famílies en dificultats econòmiques, els barris de la ciutat, l’educació, la cultura, l’economia, la diversitat LGTBI i el comerç.