27 de juliol de 2020

Igualada Comerç obre un canal web per connectar comerciants i ciutadans

Igualada Comerç engega un canal web, canaligualadacomerc.cat, perquè sigui una línia directa amb els comerços associats i els ciutadans. Està adaptat per a ser utilitzat en qualsevol plataforma (PC, Tablet o smartphone).

Aquesta nova iniciativa d’Igualada Comerç persegueix tres objectius. En primer lloc crear una línia oberta i directa amb els comerciants i els ciutadans. A més, l’entitat demana que els ciutadans els facin arribar les inquietuds, aportacions, observacions, queixes i propostes sobre el comerç a Igualada. També sobre l’experiència viscuda pel confinament i del post-Covid.

Un altre objectiu que es pretén és el d’elaborar un Pla d’Actuació en cas de confinament. El sector comercial ha de poder reflexionar i valorar sobre el que ha passat i el que està passant per a poder estar preparat i ser més fort en cas de tornar a patir una situació de confinament. Per això es demana les aportacions, experiències i propostes tant dels comerciants com dels ciutadans.

A canaligualadacomerc.cat també s’ofereix, tota la informació i documentació d’interès pels comerciants sobre el COVID19

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: