11 C
Igualada
Dissabte, maig 8, 2021

Humans de l’Anoia: Josep Ramon Claramunt Vives

Foto: Cesc Sales

JOSEP RAMON CLARAMUNT VIVES

Sóc igualadí. Vaig néixer el dia de Reis de 1965. Ja de ben petit volia ser metge, i així va ser.  Quan vaig acabar la Llicenciatura en Medicina, vaig anar a Bèlgica on vaig residir durant 5 anys per fer l’especialitat en Otorrinolaringologia a la Universitat Catòlica de Lovaina.

Després em vaig instal·lar a Barcelona, on visc amb la meva família, al conegut barri de Sant Antoni.

La meva activitat professional, que m’apassiona, la desenvolupo a Barcelona al Centro Médico Teknon, i a Igualada a MIPS Fundació Privada, des fa 25 anys. També a Igualada vaig inaugurar l’any 2015 l’Institut Mèdic Dr. Claramunt, el meu centre, al qual dedico la major part de temps.

D’entre moltes aficions que tinc, destacaria el golf, el running i el ciclisme, que practico amb família i amics, amb un dels quals vàrem crear el Trail 3 Municipis, una cursa de muntanya que ja és un referent a la comarca.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Tenim el 100% de vacunats, hem erradicat la covid-19. Ja ens podem treure les mascaretes, tornem a la desitjada i tan esperada normalitat!

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’hort d’Àuria obre la venda al públic

La Fundació Àuria obre la venda de productes de l’hort a la ciutadania després d’obtenir la certificació de venda de proximitat per part de...

El Centre de Dia Montserrat introdueix la teràpia Snoezelen

En els darrers mesos el Centre de dia Montserrat ha introduït una nova teràpia per a les persones grans que atén, que consisteix l’aplicació...

Poble Actiu: “Ara com ara la intenció és que Poble Actiu continuï”

Pots llegir la primera part de l'entrevista clicant aquí Neus Carles i Pau Ortínez són els regidors de Poble Actiu, formació vinculada a la CUP....

Racons de l’Anoia: Castellolí

El terme municipal de Castellolí té 25,25km2 i està situat al sector de llevant de la Conca d’Òdena en una vall que excava la...

El porta a porta a Calaf començarà el 25 de maig

El 25 de maig és la data triada per l’Ajuntament de Calaf per realitzar el canvi en el model de recollida de residus. La...
Compartir