16.2 C
Igualada
Dilluns, octubre 18, 2021

Humans de l’Anoia: Josep Ramon Claramunt Vives

Foto: Cesc Sales

JOSEP RAMON CLARAMUNT VIVES

Sóc igualadí. Vaig néixer el dia de Reis de 1965. Ja de ben petit volia ser metge, i així va ser.  Quan vaig acabar la Llicenciatura en Medicina, vaig anar a Bèlgica on vaig residir durant 5 anys per fer l’especialitat en Otorrinolaringologia a la Universitat Catòlica de Lovaina.

Després em vaig instal·lar a Barcelona, on visc amb la meva família, al conegut barri de Sant Antoni.

La meva activitat professional, que m’apassiona, la desenvolupo a Barcelona al Centro Médico Teknon, i a Igualada a MIPS Fundació Privada, des fa 25 anys. També a Igualada vaig inaugurar l’any 2015 l’Institut Mèdic Dr. Claramunt, el meu centre, al qual dedico la major part de temps.

D’entre moltes aficions que tinc, destacaria el golf, el running i el ciclisme, que practico amb família i amics, amb un dels quals vàrem crear el Trail 3 Municipis, una cursa de muntanya que ja és un referent a la comarca.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Tenim el 100% de vacunats, hem erradicat la covid-19. Ja ens podem treure les mascaretes, tornem a la desitjada i tan esperada normalitat!

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Ja es pot visitar l’exposició de fotografies del Concurs de l’EBF

Setanta participants i gairebé dues-centes obres van presentar-se al Concurs de Fotografia convocat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada coincidint amb la 25a...

Òmnium Anoia convida a fer una immersió en la cultura japonesa

Dins el cicle “Lectures Universals”, Òmnium Anoia ha organitzat un acte per donar a conèixer la literatura japonesa a través de Yukio Mishima, l’autor...

Han començat les obres de remodelació de la plaça de la Unió

Durant els darrers dies han començat les obres de remodelació de la Plaça de la Unió de Vistalegre de Santa Margarida de Montbui. Els...

Marc Solsona (Junts): “A Jorba no ens fa falta més sòl industrial”

El portaveu de Junts a Jorba, Marc Solsona, ha explicat en una entrevista la posició contrària de la seva formació davant la consulta del...

Iniciativa del Consell Comarcal per evitar l’aïllament de la gent gran

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona i els ajuntaments adherits, han posat en marxa el projecte Anoia Vellesa...
Compartir