Francesc Linares continuarà com a entrenador de l’Igualada Rigat un any més
F

8 de maig de 2020

Després que es donés per acabada la temporada d’hoquei patins, l’Igualada Rigat ja treballa en l’equip de campanya 2020-2021 i la primera confirmació és la del tècnic, Francesc Linares, que seguirà un any més a la banqueta arlequinada. La propera temporada serà la segona de Linares com a entrenador igualadí, després que arribés a l’estiu del 2019 firmant per una temporada.

La primera temporada de Francesc Linares al capdavant de l’Igualada Rigat ha estat marcada per dos moments claus: l’inici meteòric de l’equip, que va arribar a ser líder de l’OK Lliga i a ocupar posicions de Champions; i l’aturada de la competició per la pandèmia mundial del coronavirus, que com es va saber fa pocs dies, ha portat a la Federació Espanyola de Patinatge a donar per acabada l’OK Lliga, deixant l’Igualada Rigat en una setena posició que dona accés a places europees.

La junta directiva s’ha mostrat “molt satisfeta amb el joc, el rendiment i els resultats de Linares al capdavant de la banqueta arlequinada”, motiu pel qual s’ha agilitzat la seva renovació perquè lideri el projecte 2020-2021.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?