Toni Aranda agafa el relleu de Maria Fernández “Pulgui” a la banqueta de l’Igualada Femení HCP

145

L’actualitat esportiva d’aquest divendres s’està centrant en les banquetes dels equips igualadins d’hoquei patins. Si l’Igualada HC anunciava la renovació per un any més de Francesc Linares, l’Igualada Femení HCP ha fet públic que la seva entrenadora i directora esportiva, Maria Fernández ‘Pulgui’, no seguirà al club la propera temporada. En un comunicat, el club igualadí explica que l’entrenadora va comunicar aquesta decisió ja fa uns mesos, abans de l’inici de la crisi del coronavirus.

L’entrenadora asturiana, es va sumar al projecte esportiu del club el juny de 2017 i, des
d’aleshores, ha estat una peça clau en l’evolució del primer equip i de la base de l’entitat. Tant és així, que ha aconseguit portar l’equip fins a l’OK Lliga, tal i com es va fer oficial el passat cap de setmana.

En el comunicat, l’Igualada Femení HCP agraeix “profundament la seva tasca a la nostra entitat i li desitgem el millor en la nova etapa que iniciarà fora de la que ja és, casa seva”. També es matisa que l’entrenadora seguirà col·laborant amb el club des de la distància.

Toni Aranda, el nou entrenador
En el mateix comunicat, l’IFHCP anuncia que el nou entrenador i director esportiu del club serà Toni Aranda, qui ha estat el segon entrenador del CE Noia Freixenet masculí d’OK Lliga les darreres 5 temporades. Aranda també ostenta experiència en la gestió i planificació d’equips base de diversos clubs catalans, “fet que encaixa perfectament amb la dinàmica del nostre club on, la formació de noves jugadores i la potenciació dels equips sèniors prenen la mateixa consideració”, expliquen des del club.