Ferran Savall, una proposta singular a ‘Músiques de butxaca’ per avui divendres
F

6 de novembre de 2015

Captura de pantalla 2015-11-03 a la(s) 18.09.35.jpg

Allà on passa tot, l’escenari del teatre de l’Ateneu, aquell espai íntim de distàncies curtes és el lloc idoni per viure una experiència nova i singular, la que proposa ‘Músiques de butxaca’ pel concert del 6 de novembre. En aquesta ocasió Ferran Savall presenta el seu darrer treball Impro.
Ferran Savall és un músic autodidacta a la cerca de la veu natural. La seva característica essencial és una marcada espontaneïtat a l’hora de cantar: la seva música és fruit del moment i de l’emoció justa, de la seva forma de ser i dels recursos amb els quals explica en aquell precís instant. Les seves interpretacions són sempre úniques i irrepetibles, ja que construeix el seu univers musical en la improvisació, en la música que neix filla de l’espai on es troba i de l’ambient i la gent que ho acompanyen. Per això, li agrada actuar en espais oberts i improvisats, en cercles íntims on també el públic participa en la creació de l’atmosfera d’on emergirà la seva veu en cant.
Han passat sis anys d’ençà que Ferran Savall va publicar el primer àlbum, Mireu el nostre mar. Durant aquest temps, ha anat trobant el seu lloc i ara ha publicat Impro, basat en la improvisació, tant melòdica com lingüística. Un disc que es passeja pels sons de la Mediterrània i de l’Àfrica i que aconsegueix de transmetre una pau gairebé espiritual. Entre les peces, hi ha una col·laboració amb el seu pare, el reconegut músic Jordi Savall, i una peça en record de la mare, la soprano Montserrat Figueras, que es va morir el 2011.
A ‘Músiques de butxaca’ Ferran Savall (guitarra i veu) s’acompanyarà de Jordi Gaspar (baix acústic).
L’hora d’inici del concert serà a les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu. Les entrades ja es poden comprar online a través del web wwww.musiquesdebutxaca.cat. També es podran adquirir de forma habitual a taquilla mitja hora abans de l’inici de cada concert i anticipada a les oficines de l’Ateneu Igualadí en horari d’atenció al públic. El preu de l’entrada és de 12 € i inclou el concert i la consumició, les entrades amb descompte són de 10 €.
Ho organitza: Ateneu Igualadí Patrocinadors i col·laboradors:
Van Bruc International, El Cafè de l’Ateneu, Williams Chase, Supermas, Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Ràdio Rec, Canal Taronja, Global Productions, Fruiteria Pilar, Infoanoia.cat i Ràdio Igualada

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta