Empreses i Universitat apropen les professions de futur als alumnes del Campus Igualada – UdL

La jornada ha comptat amb quatre empresaris de l’Anoia, que han mostrat diferents sectors i perfils professionals als estudiants

Ponència durant la jornada Professions de Futur al Campus Igualada-UdL
14 de maig de 2024

El passat 13 de maig es va celebrar una nova edició de la Jornada Pofessions de Futur al Campus Uiversitari d’Igualada – UdL. L’esdeveniment, celebrat a la sala d’actes de l’edifici del Pla de la Massa, ha comptat amb la participació de diferents empresaris de la comarca de l’Anoia.

A la jornada d’enguany els ponents han estat Josep Mª Gaona, de l’empresa Calaf Constructora; Albert Enrich, de l’empresa ABC Leather; Carles Solé, de l’empresa HMS Networks i Genís Concha, de l’empresa Rodi Motor Services. Totes elles es troben en àmbits professionals dels estudis que l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdL ofereix al Campus d’Igualada.

L’acte també va comptar amb la ponència d’Anna Marsal, de la Fundació UEA, que va obrir la jornada amb la xerrada “Accedir al mercat laboral: competències” i també amb Grau Baquero i Rosa Cuadros, de l’EPS, que van parlar sobre les pràctiques en empresa.

En finalitzar la jornada, es va obrir un torn de preguntes perquè els participants poguessin resoldre els seus dubtes sobre les possibilitats que aquests sectors econòmics poden aportar a la seva formació i a la seva carrera professional.

La Jornada Professions de Futur, adreçada a alumnes i professors del Campus d’Igualada, vol ser una estratègia d’aprenentatge, innovació i cooperació entre el teixit empresarial i els futurs professionals que s’estan formant a la universitat. Professions de Futur és un programa impulsat per la UEA i que compta amb la col·laboració de diverses empreses i empresaris/es, amb l’objectiu d’apropar la realitat empresarial als centres educatius de la comarca.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta