El Tasta la plaça!!! gaudeix d’una nova edició marcada per la diversitat i qualitat de les tapes

80

El Tasta la plaça!!! de Calaf va tornar a gaudir d’un vespre fantàstic marcat pel bon temps, fet que va convidar a mig miler de persones a escollir la plaça Gran com a espai per sopar el dissabte 20 de juliol.

Un total de 14 establiments – 11 de menjar i 3 de beguda – van participar finalment en aquesta cinquena edició i van oferir més de 31 plats diferents entre tapes fredes, calentes i postres. Es van vendre fins a 450 vals de menjar i entre totes les degustacions ofertes pels restauradors, se’n van servir unes 2.000.

El públic assistent destacava en aquesta edició la qualitat i varietat de moltes de les tapes que permetien escollir un menú variat i combinat al gust de tothom que incloïa des d’assortits d’embotits i formatge, a plats més elaborats com estofats i paella o propostes més lleugeres com quiche, amanida o gaspatxo, entre d’altres.

En aquesta ocasió, tampoc hi va faltar la música gràcies a Isaac Fonoll, que va interpretar amb piano algunes de les bandes sonores dels grans clàssics cinematogràfics de l’època.

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Montse Mases, s’ha mostrat molt satisfeta de l’edició del Tasta la plaça!!! d’aquest any, ja que poc després de les 20h, hora d’obertura, ja estaven la meitat de taules plenes fet que demostra l’interès de la proposta. Tot i això, l’organització va permetre que no es generessin cues i que tot anés molt rodat. Com a proposta de millora, des de l’Ajuntament treballaran per poder oferir una opció més infantil, el Tasta kids, que faci més familiar el format del Tasta la plaça!!! i que així aquesta proposta gastronòmica es pugui obrir a nous públics.