7.1 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

El REC.0 obre aquest dimecres la seva 19a edició
E

Publicitat

Des d’aquest dimecres fins el proper dissabte 10 de novembre, el barri del Rec d’Igualada tornarà a omplir-se de botigues al carrer, espais de moda i moltes altres activitats en la 19a edició del REC Experimental Stores.

La principal novetat d’aquesta edició és l’obertura de nous espais del barri, com l’adoberia Cal Segall o Cal Valls, a la baixada de la Unió i la placeta al costat de Cal Granotes. I les noves adoberies seran un reclam on s’hi instal·laran les marques infantils més transgressores que formen l’oferta Reckids.

El divendres 9 de novembre, a les 19h, tindrà lloc una nova edició del Recmeeting, un debat sobre temes vinculats al Rec. Aquesta vegada la xerrada girarà entorn de l’esport com estil de vida i comptarà amb la presència de la corredora Núria Picas i la nutricionista Sandra Sardina, i moderat per la periodista Maria Almenar i amb la col·laboració d’Ametller Origen i Buff. Aquesta acte tindrà lloc a l’espai cultural del restaurant Somiatruites.

I al centre, Igualada Slow Shopping

L’Igualada Slow Shopping arriba aquesta setmana a la seva novena edició amb una proposta comercial de quatre dies de durada, entre el 7 i el 10 de novembre. Al voltant de vuitanta comerços, bars i restaurants prendran part en aquesta iniciativa que, novament, impulsen conjuntament l’Ajuntament d’Igualada i les associacions de comerciants locals amb l’objectiu de promocionar la capital de l’Anoia i el seu teixit comercial entre els visitants que arribaran a la ciutat durant el Rec.018.

La proposta, que convida a passejar pel centre urbà i gaudir les compres, proposa una experiència lúdica, comercial i gastronòmica amb ofertes i promocions especials de tots els locals participants.

Com a complement lúdic a aquestes promocions el dissabte, 10 de novembre, es duran a terme dues activitats destacades, al centre de la ciutat i al Museu de la Pell, impulsades pel col·lectiu Igualada Comerç amb el suport de l’Ajuntament. Són la setena edició de La Gran Festa del Vi, a la Rambla de Sant Isidre, i la tercera edició del Made.igd Slowshopping, al pati del Museu de la Pell. A La Gran Festa del Vi hi participaran una quinzena de cellers i sis establiments d’alimentació gourmet locals i, en paral·lel, el pati del Museu de la Pell s’ambientarà amb música i decoració especials i s’hi concentraran una quinzena de comerços locals i foodtrucks que oferiran productes de proximitat als visitants.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies