7.2 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

El teatre de l’Aurora acull l’adaptació d’una de les grans obres de Schubert
E

Publicitat

El Teatre de l’Aurora acollirà aquest divendres la posada en escena de l’adaptació al català d’una de les grans obres de Schubert. Es tracta de La noia maca del molí una peça interpretada per Guillem Martí al piano i amb la veu del baríton Pau Bordas, i amb la veu del reconegut poeta Enric Casasses.

La noia maca del molí és l’adaptació al català que ha fet el poeta i traductor Enric Casasses del célebre cicle de Lieder de Franz Schubert “Die schöne Müllerin” sobre textos de Wilhelm Müller, una obra per a veu i piano que és tot un referent del gènere, del romanticisme alemany i de la història de la música.
El baríton Pau Bordas i el pianista Guillem Martí seran els encarregats d’interpretar l’obra de Schubert, mentre Enric Casasses intercalarà els textos del cicle de Wihlhelm Müller que Schubert no va musicar.

L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració dels Conservatori Municipal de Música d’Igualada, dins del Cicle Música de Primera Fila que programa el Teatre de l’Aurora.

Horari i venda d’entrades

El concert de Enric Casasses, Pau Bordas i Guillem Martí tindrà lloc divendres 9 de novembre a les 21 h al Teatre de l’Aurora. Les entrades tenen un preu de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Jo jet i Maria Ribot amb el cor

D’altra banda, la música no s’atura al Teatre de l’Aurora i diumenge (19 hores) dins del Cicle Música de primera fila acull el concert organitzat amb la gestora cultural El Gest de Jo Jet i Maria Ribot amb el cor.

En aquest concert el duet de Manresa selecciona alguns del treballs que formen part del seu darrer disc Lliure o Descansar i els presenten en un format únic: el duet acompanyat d’un cor de 7 persones.

Les entrades ja estan a la venda a la web del Teatre de l’Aurora i tenen un preu de 12 i 10 euros.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies