El Ral·li Ciutat d’Igualada canvia de data i serà el proper 6 i 7 de desembre

261

El Comitè Organitzador del 21è Ral·li Ciutat d’Igualada ha comunicat oficialment aquesta setmana el canvi de data per la celebració de la seva prova, inicialment prevista el 20 i 21 de setembre, pels dies 6 i 7 de desembre de 2019.

Per tal de no interferir en el bon desenvolupament del Campionat de Catalunya de Ral·lis, i davant la resposta negativa per part de l’ens regulador al canvi de data proposat i consensuat amb l’organitzador del Ral·li de Vidreres (efectuat amb anterioritat a l’emissió del Comunicat Oficial num.1 ), el Moto Club Igualada i el Comitè Organitzador del 21è Ral·li Ciutat d’Igualada es van reunir en junta extraordinària i gràcies a la gran predisposició oferta per part de la RFEDA, van decidir buscar un nou emplaçament al calendari estatal per la celebració seva cursa, buscant una nova data on no es coincideixi amb cap cursa de l’especialitat.

El fet de mantenir la data inicialment assignada comportava un augment de les dificultats tant organitzatives com tècniques i un gran esforç, tant econòmic com logístic, pels equips participants, oficials de la prova i per la pròpia entitat organitzadora. Per aquest motiu, i sent conscients de la dificultat de trobar una nova data factible per disputar una cursa de l’especialitat, les darreres setmanes s’ha treballat contra rellotge per tal de desplaçar la data de celebració de la cursa a la primera setmana de desembre, esdevenint d’aquesta manera en la festa de final de temporada del Motorsport estatal i regional de l’especialitat.
Es per això que des dels organitzador de la prova expliquen que “esperem que aquest fet comporti mes alegries que desil·lusions tant a equips participants, oficials com als propis afeccionats i convidem a tothom a seguir col·laborant d’una manera o un altre amb aquest projecte. Agraïm de tot cor les mostres de suport rebudes als darrers mesos, i us esperem a tots a Igualada els dies 6 i 7 de desembre”.