El personal sanitari de la Conca tindrà un programa a Ràdio Igualada
E

7 d'abril de 2021

Ràdio Igualada ha decidit impulsar un programa de ràdio on el principal objectiu serà que el personal sanitari de la Conca d’Òdena es puguin expressar, reivindicar la feina que fan, i que la ciutadania conegui l’alt grau d’implicació de totes aquelles persones que es dediquen a l’àmbit de la salut a casa nostra. El programa està enfocat en parlar d’una situació “POST-COVID, però amb COVID” i això, des d’un punt de vista divulgatiu i amb l’ànim de posar sobre la taula el valor de la feina que fan centenars de professionals dels Centres d’Atenció Primària, de l’Hospital Universitari d’Igualada, de residències o del transport d’emergències.

La conducció i direcció del programa anirà a càrrec del doctor Xavier Cantero, que serà l’encarregat de coordinar l’espai de ràdio, i de donar veu a totes aquelles persones que tenen un paper clau en l’assistència sanitària i socio-sanitària a la Conca d’Òdena. Per aquest espai hi passaran des del personal de neteja dels centres d’atenció primària i l’Hospital, a treballadors de residències, personal mèdic o d’infermeria, professionals de la salut mental, així com també tècnics de transport d’emergències. Tampoc hi faltaran els professionals dels centres de dia, professionals de l’atenció a la ciutadania, professionals de treball social sanitari, farmacèutics hospitalaris i de l’atenció primària, i un llarg etcètera.

La proposta de Ràdio Igualada va sorgir després del programa especial que l’emissora municipal va emetre el dia que es complia el primer any del confinament perimetral de la Conca d’Òdena. Des de Ràdio Igualada es va considerar que les tres hores de programa especial es van quedar curtes, i que calia seguir donant veu al personal sanitari de la Conca d’Òdena. D’aquí neix “Auscultant la ràdio”.

Hi vols participar?
Si ets personal sanitari i vols prendre part en aquest programa, envia’ns un missatge de Whatsapp al 628 03 95 78. Ens pots fer arribar el teu testimoni amb un missatge escrit o de veu. Posteriorment el programa es posarà en contacte amb vosaltres per convidar-vos al programa.

Dia i hora d’emissió
El programa s’emetrà els dilluns, cada quinze dies, dins de l’Igualada Capital de Ràdio Igualada. L’estrena del programa serà aquest proper dilluns dia 12 d’abril. L’horari serà de les 09:30h i fins les 10:00h. Aquell mateix matí quedarà penjat el podcast al web www.radioigualada.cat a l’apartat de “A la carta”. La primera emissió es farà el dilluns 12 d’abril. El calendari de l’Auscultant la Ràdio seguirà amb les emissions dels dies 26 d’abril, 10 i 24 de maig, i 7 de juny.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?