El Monbus CB Igualada pateix la primera derrota de la temporada

5 de novembre de 2019

El Monbus CB Igualada venia d’endur-se la setmana passada un matx molt ajustat a la pista del SESE. Aquest passat dissabte a les 17.45 al pavelló de les Comes tocava rebre al bàsquet Martorell. El partit començaria amb els visitants molt encertats, i aquests aprofitant el desencert igualadí ràpidament es ficarien 10 punts per sobre. S’arribava al final del primer quart amb un 9 a 19 en el marcador.

Al segon quart els igualadins farien gal·la del seu potencial ofensiu per anotar 23 punts en aquests deu minuts, deixaven el rival amb 15 i per tant el marcador de 32 a 34 a la mitja part.

Un altre gran parcial igualadí en el tercer quart (23-12) capgirava el marcador i situava als blau i grocs per primera vegada al capdavant de l’electrònic. S’arribava als 30 minuts de joc amb el marcador de 55 a 46. L’últim i definitiu període semblava un flashback del primer. Els locals amb problemes per anotar i uns visitants que veien cistella amb molta facilitat, tanta que els permetria recuperar els 9 punts de desavantatge i acabar enduent-se el partit. Marcador del període de 14-25. Marcador final de partit de 69-71. Primera derrota de la temporada del Monbus CB Igualada que els deixa en segona posició de la conferència C-A de lliga EBA amb un balanç de 6 victòries i 1 derrota. El proper dissabte dia 9 hi ha duel entre el primer classificat, el CB Vic i el segon, el Monbus CB Igualada.