Els professionals de la salut de l’Anoia es troben a la 12a Nit de la Professió
E

5 de novembre de 2019

El divendres 25 d’octubre va tenir lloc la Nit de la professió, la trobada anual dels professionals de la salut de l’Anoia que serveix d’espai de diàleg entre els diferents professionals i col·lectius sanitaris, de reconeixement a les trajectòries, de benvinguda als que s’incorporen i també de donar suport a aquells treballs o projectes de recerca amb el lliurament de la beca i premi “Nit de la Professió”.

La Nit, organitzada per la filial a l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i les delegacions a l’Anoia del Col·legi de Metges, el Col·legi d’Infermeres i Infermers, el Col·legi de Farmacèutics, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, va celebrar la seva 12a edició al Restaurant Mas dels Vivencs de la Pobla de Claramunt.

Els professionals que aquest 2019 van rebre l’homenatge de tot el col·lectiu per la seva jubilació van ser Teresa Bernal, Carme Laguna, Maria Antonia Yebra, Marisa Vilaseca, Ramon Sellarès, Montse De Pedro, Núria Solà, Carmen Hermoza, Carme Brugat. La Nit de la Professió va servir, també, per donar la benvinguda a 14 professionals que enceten l’etapa de residents en diferents especialitats als centres de salut de l’Anoia i a l’Hospital d’Igualada.

En el marc del sopar també es va lliurar la beca “Nit de la Professió” que compta amb la col·laboració de MIPS Fundació Privada i el premi “Nit de la Professió” destinats, ambdós, a donar suport aquells treballs o projectes de recerca i/o innovació en l’àmbit de la salut i dotats en 1.500€. Enguany es van rebre 4 treballs a Beca. El projecte guanyador va ser; “Efectividad de la suplementación con calostro extraido prenatalmente para la prevención de complicaciones perinatales en neonatos de madres con diabetis” de Laura Borrega.
En l’apartat de Premi es va atorgar al treball “Què sap la població de l’Anoia sobre la resistència als antibiòtics?”, de Mar Casanovas

La celebració va aplegar més de 150 professionals de diferents disciplines i a més va comptar amb l’assistència de la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?