El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria solvent a Les Comes
E

22 de gener de 2020

Després de vèncer la setmana passada en un ajustat matx a Andorra, aquest passat dissabte 18 de gener tocava rebre a les Comes al Tenea CB Esparreguera. El partit començava molt bé per als igualadins que es col·locaven d’inici per davant en el marcador. El primer període seria de domini blau i groc amb un marcador de 23 a 17.

En el segon període els igualadins baixaven una mica el peu de l’accelerador després d’arribar als deu punts de diferència i els d’Esparreguera aprofitaven per treure el cap, reduint diferències fins a arribar a la mitja part amb només 2 punts d’avantatge pels locals. (39-37).

A la represa els igualadins ficarien una marxa més i exhibint un immens nivell defensiu aconseguien un marcador parcial de 21 a 7 en el tercer quart i un 60 a 44 al final d’aquest.

L’úlitm quart va seguir la tònica del tercer pel què fa al nivell defensiu local. Els visitants només van aconseguir anotar 10 punts per a un total de 54 punts al termini dels 40 minuts.

Marcador final de 75 a 54 per aconseguir la primera victòria solvent de l’any a les Comes. Els igualadins tenen ara un balanç de 13 victòries i dues derrotes i estan classificats en segona posició. Aquest proper cap de setmana els tocarà visitar al CB Quart a domicili.