Derrota contundent de l’Anytime Fitness contra el líder

33

Aquest passat cap de setmana es disputava a Igualada el primer partit de la segona volta de la Copa Catalunya femenina. Les locals s’enforntaven al líder de la categoria, el Viladecans. El partit va començar de males maneres pel conjunt igualadí que va haver
d’afrontar un parcial de 2-10 tot just iniciar-se. No obbstant, les igualadines van saber refer-se’n igualant els nivells de joc. Poc a poc l’Igualada va anar reduint distàncies fins a acabar el segon període amb un marcador de 31-41.

Durant la segona meitat es va poder apreciar un enfrontament molt igualat on el Viladecans aconseguia mantenint el marcador a favor gràcies al seu alt percentatge d’encert des de la línia de tres. Finalment, durant l’últim quart l’equip visitant va aconseguir acabar de trencar el partit anotant 33 punts a partir de tirs lliures i alguna altra cistella de tres, deixant així un marcador final de 60-88 que no acaba de reflectir la igualtat que va haver-hi durant el partit.

Fitxa tècnica
Parcials 11-14, 20-27, 13-14, 16-33
Compte (4), Carner (17), Gener (0), Enrich (0), Lamolla (13), Jane (4) Amatlle (0), Aniento (10), Escuert (1), Casamitjana(0), Segues (6) Santa(5).