El Mercat de pagès Origen Montserrat fa el ple al Bruc
E

11 d'octubre de 2022

Els dos primers caps de setmana d’octubre, Olesa de Montserrat i el Bruc han acollit la Festa de la tardor del Mercat de Pagès Origen Montserrat, un esdeveniment que ha aplegat una desena de parades de venda directa de productors del Parc Rural del Montserrat. També s’han celebrat diverses activitats per a tots els públics relacionades amb els productes gastronòmics de proximitat.

Els centenars de persones que van participar al Mercat el dia 1 d’octubre a Olesa de Montserrat i aquest passat diumenge dia 9 al Bruc, van poder comprar tota mena de productes de quilòmetre zero: fruits de l’horta ecològica, formatge, mató, oli, carn de cabrit i vedella, i mel, entre d’altres. Els productors fan un molt bon balanç de les dues jornades, i alguns fins i tot afirmen que se’ls va esgotar el producte que portaven per vendre.

A més, el públic va poder participar en degustacions, assistir a demostracions de cuina (showcookings) i realitzar un seguit d’activitats com visites guiades, tallers i activitats infantils, que van comptar amb èxit de participació.

Un cop completada aquesta edició de tardor, els organitzadors ja preparen la següent cita trimestral: la Festa de l’Hivern, que tindrà lloc el dissabte, 3 de desembre, a Olesa de Montserrat, i el diumenge, 18 de desembre, al Bruc. Les festes que s’organitzen per a celebrar els canvis d’estació, multipliquen les activitats per a tots els públics i generen una experiència més completa.

Un mercat per difondre el valor gastronòmic de Montserrat
El mercat Origen Montserrat, organitzat pel Parc Rural del Montserrat amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments del Bruc i Olesa de Montserrat, va néixer per difondre el valor gastronòmic dels productes de proximitat propis del Parc Rural del Montserrat. A més de les parades de venda directa dels pagesos de la zona que ofereixen els seus productes d’alta qualitat, durant les festes del canvi d’estació s’hi celebren múltiples activitats per a tots els públics.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta