25 de novembre de 2018

El Gran Recapte d’Aliments busca voluntaris pel proper cap de setmana

El Gran Recapte d’Aliments celebrarà la seva desena edició a Catalunya els propers divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre. Es tracta d’una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup que, arran de la crisi econòmica que estem vivint.

Per fer-ho, voluntaris es col·loquen a la sortida dels supermercats i recullen els aliments que els clients donen per la campanya. A l’Anoia, com a la resta de comarques, també hi ha diversos supermercats que hi col·laboren, però encara es necessiten alguns voluntaris per ser capaços de recollir tots els aliments i, demostrar tal com diu el lema d’aquest any que “ajudar és un instint natural”.

Per col·laborar fent de voluntari cal inscriure’s, per internet, a Gran Recapte 2018.
O bé enviant un correu a anoia@bancdelsaliments.org indicant el nom de la persona voluntària i el número de telèfon. En aquest cas, les Delegades Comarcals ja es posaran en contacte per tal d’assignar el lloc on faci més falta voluntariat.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. El Gran Recapte d’Aliments el 2017 ha recollit 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de més de 30.000 voluntaris.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: