10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

“El Foraster” de TV3 roda un dels programes a Sant Martí de Tous

Publicitat

El conegut programa “El Foraster” de TV3 va passar el cap de setmana passat per Sant Martí de Tous, on l’actor Quim Masferrer va rodar durant moltes hores diverses seqüències que els espectadors podran veure en la propera temporada del programa, que s’emetrà molt aviat.

És la primera ocasió que “El Foraster” arriba a l’Anoia. La temporada passada es va emetre un capítol a Castellfollit del Boix, amb molta relació amb la nostra comarca, però pertanyent al Bages.

Després del rodatge, i com és habitual, Masferrer va fer una actuació davant els tousencs per a repassar els moments més divertits del seu pas per Tous, a l’’Ateneu del poble, ple de gom a gom.

“El Foraster” es va estrenar el 2013, produït per Brutal Media, i porta ja 7 temporades en antena, amb 56 episodis. Està inspirat en el programa danès Comedy on the Edge. L’objectiu és, en 48 hores, conèixer el major nombre possible de persones per a poder crear un monòleg d’uns 45 minuts que presentarà als habitants del poble. Així, els protagonistes del programa són la gent.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies