El Consell de la Gent Gran rep una formació sobre el món digital i les TIC
E

28 de febrer de 2020

Moltes persones grans veuen avui el món digital i les TIC com un repte o un obstacle per a la seva vida quotidiana.

El passat 20 de febrer, a la seu del Consell Comarcal, es va celebrar reunió de la Junta Permanent del Consell de la Gent Gran de l’Anoia i que va acabar amb una xerrada sobre món digital, les TIC i l’envelliment, a càrrec del professor del Campus Universitari d’Igualada – UdL, Sergio Sayago.

La trobada amb el professor va despertar molt interès entre els assistents, ja que moltes persones grans veuen avui el món digital i les TIC com un repte o un obstacle per a la seva vida quotidiana i, a la majoria, se’ls fa difícil poder seguir el ritme i els requereix una adaptació per poder estar al dia en àmbits diversos, com la relació amb els bancs o les institucions. Sergio Sayago va abordar aquesta problemàtica i va avançar també que, ben aviat, la UdL impartirà a Igualada un curs que portarà per títol Vida (i envelliment) digital a principis del segle XXI: intel·ligència artificial i fabricació digital.

Des del Consell de la Gent Gran de l’Anoia es vol agrair la implicació i bona disposició del professor a l’hora d’ajudar el col·lectiu de persones grans de la comarca a adquirir aquests nous coneixements i evitar, d’aquesta manera, el seu aïllament i possible desconnexió del sistema. Al mateix temps, Sayago està duent a terme un estudi de les necessitats de les persones grans en aquest camp, amb la voluntat de sensibilitzar la societat i les empreses que sovint cal fer més entenedors i simples els programes informàtics i els procediments digitals.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta