El cantautor Josep Tero i l’hel·lenista Eusebi Ayensa oferiran un acte poèticomusical

0
721

Òmnium Anoia ha organitzat per al proper divendres 30 de setembre la presentació literària de l’antologia de poesia catalana Una vela en el mar blau, que tindrà format d’espectacle poèticomusical i anirà a càrrec del cantautor Josep Tero i del professor hel·lenista Eusebi Ayensa, autor de l’edició.

Una vela en el mar blau és una antologia de poesia catalana de temàtica grega d’autors catalans contemporanis com Jacint Verdaguer, Miquel Costa i Llobera, Joan Maragall, Josep Carner, Clementina Arderiu, Salvador Espriu o Manel Forcano, entre molts d’altres. Va ser publicada per Edicions Cal·lígraf l’any 2020 i inclou alguns poemes inèdits, sempre al voltant de Grècia i la mitologia grega.

L’acte tindrà lloc demà divendres dia 30 a les 19h a la Biblioteca Central d’Igualada, dins dels actes del Mercat de Lletres que se celebren aquest cap de setmana. És gratuït i obert a tothom.

D’altra banda, Òmnium Anoia recorda que la seva seu està a disposició de totes aquelles persones que es vulguin associar a l’entitat o bé adquirir material de marxandatge. Situada al carrer de Santa Maria número 12, està oberta al públic de dilluns a divendres, de 19 a 20.30 h.

Compartir