El Campus Universitari Igualada-UdL arrenca un nou curs
E

13 de setembre de 2022

El nou curs universitari del Campus d’Igualada-UdL ha arrencat aquest dilluns, 12 de setembre, en totes les titulacions que es cursen a la capital de l’Anoia. Com a novetats,  el Campus d’Igualada estrena el grau en Enginyeria Informàtica, amb una capacitat de 35 places de nou ingrés, i incrementarà 40 noves places per als estudis d’Infermeria.

D’altra banda, és previst que al llarg d’aquest curs finalitzin les obres del nou edifici de Salut al Passeig Verdaguer d’Igualada, que suposarà una millora significativa pels estudis de l’àmbit sanitari que s’imparteixen al Campus. El projecte, que té un pressupost de 6 milions d’euros, acollirà el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia que la Universitat de Lleida ofereix a Igualada, ubicats provisionalment a La Teneria. Aquest nou edifici universitari tindrà una capacitat per a 500 estudiants.

Al Campus Universitari Igualada-UdL actualment s’hi imparteixen 9 titulacions entre graus, dobles graus i màsters. En l’àmbit de les enginyeries, el Campus d’Igualada ofereix el grau en Enginyeria Informàtica – que s’estrena aquest curs –; el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística – és l’única universitat pública catalana on es pot cursar –; el grau en Enginyeria Química; i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat. Pel que fa a l’àmbit de la salut, la UdL imparteix a Igualada el grau en Infermeria – que aquest curs ofereix 40 noves places a Igualada, amb un total de 85 – i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia.  A més, en l’àmbit d’economia i empresa, el campus igualadí també ofereix el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE); i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE.

En totes les titulacions, els estudiants faran pràctiques acadèmiques externes en empreses, institucions o entitats, que els facilitarà la inserció laboral. El Campus d’Igualada també ofereix la possibilitat d’obtenir dobles titulacions internacionals amb les universitats Facens de Brasil i Novia UAS de Finlàndia.

Acollida dels nous alumnes
Aquest dilluns s’ha celebrat la Jornada d’Acollida a l’alumnat de nou accés. Al matí s’ha donat la benvinguda a l’Ateneu Igualadí i a la seu de La Teneria als nous alumnes de primer curs del grau en Infermeria i del doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia. Durant el matí al Pla de la Massa s’han rebut els nous estudiants del nou grau en Enginyeria Informàtica i a la Sala d’Actes els estudiants del grau en Enginyeria Química, del grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i Administració i Direcció d’Empreses (ADE). A la tarda, ha estat el torn dels nous estudiants del grau en Administració i Direcció d’Empreses, que també han estat rebuts a les instal·lacions del Pla de la Massa.

Després de la benvinguda, els equips directius de les facultats i escoles de la Universitat de Lleida que imparteixen titulacions al Campus d’Igualada han presentat els plans d’estudis i els diversos serveis de què disposen els alumnes, i tots plegats han fet una visita a les instal·lacions del campus igualadí.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta