Dos minuts maleïts condemnen l’Igualada Rigat a Voltregà (5-2)
D

21 de desembre de 2020

L’Igualada RIGAT no ha pogut mantenir la bona ratxa de resultats dels últims partits (2 victòries, un empat i la “reivindicació” del Palau Blaugrana). Els arlequinats han pagat un mal inici de segona meitat quan han encaixat 3 gols en 4 minuts que desmuntaven tota la feina feta en una bona primera meitat en la que Bernat Yeste havia equilibrat el gol també matiner dels locals. El 4 a 1 ha estat massa obstacle per superar davant d’un molt bon Voltregà. Ara els igualadins hauran d’intentar sumar algun punt en la visita a la Torre Roja en el darrer partit del 2020.

Els blanc-i-blaus s’han avançat a minut 4 i mig amb un gol de Teixidó. Però 5 minuts més tard Yeste ha arribat a la seva cita amb el gol (porta ja 6 partits consecutius marcant). Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans, tot i que els “rigats” podrien haver marxat amb avantatge amb un FD per targeta blava a Font que Baliu no ha pogut transformar.

A la segona part han arribat els dos minuts maleïts. Els 2 minuts, 19 segons que van del 2 a 1 al 4 a 1… 2 gols de Canal i un de Vargas han posat les coses molt complicades als de Francesc Linares. Tot i que ho han intentat al davant s’han trobat un Roca molt encertat que ha pogut evitar totes les oportunitats arlequinades.

A falta de 5 minuts Bars podria haver reduït diferències amb un penal. El gol que podia donar esperances ha arribat massa tard, amb una acció de Tety Vives quan ja només quedaven 70 segons per jugar. El 4 a 2 ha durat molt poc en el marcador però en contra dels interessos dels arlequinats. 27 segons després el mateix Tety Vives ha vist una targeta blava que Teixidó ha aprofitat per establir el 5 a 2 definitiu.

Ara els igualadins hauran de concentrar-se per intentar acomiadar el 2020 amb alguna alegria a la Torre Roja contra el Caldes, en partit ajornat per la Covid-19.

Voltrega 5 (1/4) Roca, Vargas (1), Palazón, Teixidó (2), Cnal (2), equip inicial, Font, Rovira, Molas, Serra i estrada.

IHC RIGAT 2 (1/1) Deitg, Baliu, Yeste (1), Tety (1) i Bars, equip inicial. Pla, Marimon, Palau, Carol, Torrents.

GOLS: 1-0 Teixidó (m 4.28), 1-1 Yeste (m 9.02). SEGONA MEITAT 2-1 Canal (m 0.55), 3-1 Vargas (m 2.24), 4-1 canal (m 3.14), 4-2 Tety (m 23.50), 5-2 Teixidó (m 24.17).

INCIDÈNCIES: Àrbitres David Calonge i Josep Antoni Ribó. Targetes blaves per Font (Voltregà) i Tety (IHC). 9 faltes d’equip pel Voltregà. 8 per l’IHC.

L’Igualada ha participat en la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio amb un “festival” de penals a Les Comes en un Penal Solidari contra la Covid.