Diumenge vinent, torna la Calçotada Popular d’Igualada
D

13 de març de 2018

La XXIIIa edició de la Calçotada Popular d’Igualada ja la tenim a tocar, el proper diumenge 18 de març a l’Estació Vella. Enguany els organitzadors volen aprofitar-la per fer un gran acte per reivindicar la República i denunciar els atacs als nostres polítics, entitats i al moviment independentista. Tots ells mancats de llibertats.
Es proposa una diada repleta d’activitats per a tothom.
Aquests dies, són moltes les calçotades populars que també s’estan organitzant en diferents municipis de l’Anoia, totes elles amb un clar rerefons de denúncia des de l’independentisme.
La jornada començarà a les 12 del migdia amb tallers infantils, inflables, bitlles catalanes i
vermut popular.
A partir de les 2 del migdia serà el moment de la calçotada pròpiament dita, amb els calçots i la salsa salvitxada de primer, la botifarra i els cigronets de l’Alta Anoia de segon, amb una taronja valenciana per postres, amb aigua, pa i vi de la Llacuna inclòs, a més del tradicionals pitet i got de record de cada edició.

Sobretaula amb més música i parlaments
Durant la sobretaula serà, com sempre, el torn dels parlaments, i tot seguit, hi haurà les cançons populars a càrrec de la Coral Juvenil Xalest d’Igualada. Seguidament diferents parlaments, amb familiars de Jordi Cuixart (president
d’Òmnium Cultural), Membres del CDR Igualada–Conca d’Òdena i Mireia Boya exdiputada de la CUP al Parlament de Catalunya.
Finalment, hi haurà el concert amb La Banda Biruji, una orquestra de versions alternatives i festives i fi de festa amb els berguedans PD Nanfu & SalasXic, que ens presenten la seva gira Bèrgxit en busca de suports internacionals a la proclamada República Carlina de Berga.
Durant la calçotada es sortejarà la panera solidària amb Som 27 i més, un total de 25 estudiants, un professor i un treballador de Personal d’Administració i Serveis de la UAB afronten una suma de penes de 300 anys de presó per l’ocupació del rectorat l’any 2013 per defensar la universitat pública.
El preu del tiquet serà de 20€ anticipadament i de 22€ si es compra el mateix dia. Es destinen 2€ a la caixa de resistència del CDR Anoia. Es poden adquirir al Casal Popular d’Igualada, el Foment. Recordem que el preu del tiquet per els menors 10 anys és de 5€ i que hi ha opció vegetariana. Qualsevol d’aquestes dues coses s’han de comunicar quan es comprin els tiquets.
I si ets de fora d’Igualada, pots fer la reserva a info@casalpopularigualada.cat. La Calçotada Popular d’Igualada és organitzada pel Casal Popular d’Igualada, el Foment, i hi col·laboren l’Ajuntament d’Igualada, CdR Igualada-Conca d’Òdena, Som 27, Anima’ns Grup, la Coral Juvenil Xalest, La Cultural, Surtdecasa Centre, La Veu de l’Anoia, l’Enllaç dels Anoiencs, infoanoia.cat i anoiadiari.cat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta