Dijous es presenta a la Biblioteca “Estimats fills” de Lleonard del Rio

33

«La força de la paraula manlleva sensibilitat quan es torna poesia» ens diu el nostre col·laborador Lleonard del Rio que dijous vinent dia 9 a les 7 a la Biblioteca Central presentarà el seu vuitè llibre individual «Estimats fills». Un volum de 264 pàgines amb 100 nous poemes, seixanta-sis dels quals han estat premiats en certàmens, concursos i jocs florals arreu del país. Es tracta de la segona part de la seva antologia poètica iniciada amb «Estimada Coni» (2013).

«És un llibre de temàtica, estil i construcció molt plural —explica Del Rio a L’Enllaç— que, com tota la meva obra està marcada pel comú denominador de l’amor, malgrat que es contemplen altres postulats que intento desenvolupar en positiu i de forma amable, tot i que potser hi trobareu alguna excepció. I és que així m’agrada a mi la poesia: lliure, plaent, sincera i objectiva.»

I afegeix: «Immers tota la vida en el món de les lletres i el periodisme, per a mi escriure esdevé una necessitat.»

En l’acte de presentació hi intervindrà la bibliotecària i autora del pròleg M.Teresa Miret i la rapsoda Maria Santfores Salla que recitarà una selecció de poemes del nou llibre. També hi intervindran conjuntament les Corals Mig To i Santa Maria d’Igualada dirigides per Laia Cuadras i Coni Torrents. Tancarà la vetllada el regidor municipal de cultura Pere Camps. L’acte serà coordinat pel fill de l’autor del llibre Lleonard del Rio Torrents. En acabar se servirà un refrigeri.

El llibre ha estat editat per Edicions Parnass. La coberta ha estat dissenyada per la dissenyadora gràfica M. Rosa del Rio, filla del poeta.