Comença una nova temporada de Músiques de Butxaca a l’Ateneu amb Los Mambo Jambo

6 de març de 2015

unnamed

Avui divendres comença una nova temporada de Músiques de Butxaca a l’Ateneu i ho fa amb un concert excepcional a càrrec de Los Mambo Jambo.

S’aixecarà la platea i es convertirà tot el teatre en un escenari, l’escenari de Músiques de butxaca, que amb aires de cafè-concert oferirà una experiència musical excepcional que es podrà acompanyar de l’habitual gintònic i un còctel de whisky especial per sintonitzar amb la banda sonora de la nit.

Atenent la barra hi trobareu els col·laboradors habituals i dos coctelers seleccionats pel millor bartender nacional, Alberto Pizarro, ànima de la cocteleria «Bobby Gin» de Barcelona, gràcies a un dels patrocinadors de Músiques, Primeres Marques (William Chase).

Concert de Los Mambo Jambo

Després de passejar per escenaris nacionals i internacionals el seu primer disc, Los Mambo Jambo ataquen de nou amb el seu segon disc, Impacto Inminente, capbussant-se dins el rock’n’roll instrumental, el surf i el rythm & blues. El resultat és una barreja suggeridora i única que constitueix el so jambofònic. El directe és el gran actiu de Los Mambo Jambo.

Tal com han pogut comprovar als escenaris de mig món, el grup protagonitza un dels millors directes que es poden veure actualment al nostre país, destil·lant actitud, precisió i compromís.

A Impacto inminente, Los Mambo Jambo suggereixen atmosferes insòlites i sorprenents i els seus temes evoquen baralles al carrer, romanç suós en una nit d’estiu o ambients inquietants en clar homenatge al còmic d’horror dels anys 50; simfonies de butxaca que no necessiten gaires paraules per explicar històries extraordinàries.

Els Mambo Jambo són en Dani Nel·lo, saxofonista i compositor; Mario Cobo, sinònim de compromís, classe i qualitat i Ivan Kovacevic, un sospitós habitual de l’escena rocanrolera des de fa deu anys

“Quan algú ens ve a veure, es tracta d’obrir la porta i deixar-se anar. No has de saber de què va la pel·lícula per gaudir-la, perquè la veus directament i no necessites que ningú te l’expliqui” diu Dani Nel·lo.

El concert començarà a les 11 de la nit i les entrades (+ consumició) tenen un preu de 18€ i de 15€ amb els descomptes habituals per als socis de l’Ateneu Igualadí, Cineclub Ateneu, Jove Cambra i Teatre de l’Aurora, presentant el carnet.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta