Clara derrota de l’Igualada Femení HCP en el seu desplaçament a Gijón
C

20 de desembre de 2021

Clara derrota de l’Igualada Femení HCP Grupo Guzman, en el seu desplaçament a Gijón (10-1). Les igualadines es van trobar a terres asturianes amb un dels ferms candidats al títol, segon classificat ara mateix, i conjunt invicte després de vuit jornades.

El partit al pavelló Mata-Jove es va posar coll amunt per a les igualadines de seguida, amb un Telecable que pràcticament convertia en gol totes les arribades a porta que va fer durant els primers 10 minuts. Sara Roces i Sara González Lolo van oferir un recital d’efectivitat davant un Igualada clarament desbordat, i que va encaixar sis gols en aquests primers minuts.

Poc després Pati Miret aturaria la sagnia golejadora de les locals, aconseguint el momentani 6-1 per a les igualadines, donant pas a uns minuts finals del primer temps més anivellats. Amb 6-1 es va arribar al descans.

A la represa l’Igualada Femení HCP Grupo Guzman va intentar reenganxar-se al partit, però sense concreció, i van ser les asturianes qui van poder anar ampliant el marcador fins el definitiu 10-1. Carla Claramunt va disposar d’un penal als darrers compassos, però no el va poder transformar.

L’Igualada Femení HCP-Grupo Guzman arriba a festes nadalenques amb vuit jornades disputades, quatre triomfs al mes de novembre i quatre derrotes al mes de desembre davant els tres primers classificats d’OK Liga i a la pista del Bigues.

El balanç és positiu, ja que les igualadines tenen ben encarrilat l’objectiu de consolidar-se a OK Liga. Ara mateix són setenes, amb 12 punts, havent superat alguns dels enfrontaments més complicats que depara el calendari.

Les noies que entrena Carles Marín afrontaran ara l’aturada per festes nadalenques, i no tornaran a la competició fins el 15 de gener, quan es desplaçaran a la pista del campió d’Europa i d’OK Liga, l’Hoquei Club Palau.