Calonge de Segarra celebra amb èxit la Festa del Panellet

24

El passat 17 d’abril, dilluns de Pasqua, Calonge de Segarra va celebrar, com és tradició, la Festa del Panellet. Per començar la jornada amb forces es va fer l’esmorzar “Tarifa plana”, cuinat al gust de cadascú i per només 3 euros, consistent en botifarra, cansalada i arengades a la brasa, pa, vi i aigua, fins a esgotar existències. La Festa del Panellet va comptar amb la participació de diversos estands de productes artesans i serveis de la zona. No hi van faltar els tallers de circ per als més menuts, a càrrec de la companyia Tot Circ. Com a novetat d’enguany, CAT Patrimoni va fer una demostració de l’encesa d’un forn de guix.

Els actes religiosos van començar a 2/4 de 12 del matí amb la tradicional celebració de l’Eucaristia a l’església de Santa Fe de Calonge, acompanyada per la coral de Sant Martí Sesgueioles. Al finalitzar es van beneir i repartir els panets, enguany per part de les cases Cal Beringuers i Cal Rovira.

Tot seguit, la plaça es va omplir de gom a gom per veure la cantada de caramelles que va oferir l’Associació Cultural i Educativa Calamanda.

La Festa del Panellet va gaudir d’una excel·lent participació i el bon temps que hi va acompanyar.