Calaf entrega els premis dels Jocs Florals durant la diada de Sant Jordi

61

Calaf va celebrar la diada de Sant Jordi amb diverses activitats. Al matí, la plaça dels Arbres, ja va acollir diferents activitats com diversos tallers d’il·lustracions a càrrec dels Diables Alta Segarra o una passejada cultural per la nova senyalització del patrimoni de Calaf.

D’altra banda, membres del Consell d’Infants i alumnes de 3r d’ESO de l’IES Alexandre de Riquer que participen a un projecte de voluntariat durant tot l’any, van portar roses i llegir poemes als avis i àvies del Centre de Dia.

A la tarda, a partir de les 17.30h es va iniciar el Dictat Català, per a infants i joves on hi van participar una quinzena de persones que transcrivien un text recitat intentant de fer el mínim de faltes d’ortografia possibles. Els guanyadors van ser Marta Agulló i Adrià Reñé. Al dictat d’adults, que es basava amb un text de Teresa Pàmies, també hi van participar unes quinze persones i els guanyadors van ser Laia Martí en primera posició i Tomàs Agulló i Regina Besora amb un empat a la segona.

Finalment, també es va realitzar l’entrega dels premis dels Jocs Florals que enguany arribaven a la seva 4a edició i on s’havien presentat seixanta-dues obres en les diferents categories que es convocaven. Els membres del jurat, format enguany per Desi Husillos, Anna Vila i Amadeu Vidal, van premiar els següents treballs:

FLOR NATURAL subcategoria cicle inicial 

Doble primer premi per: Jordi Dorante Borràs i Guillem Fargas Padró, autors conjunts de l’obra “Júpiter, el més gran”; i Jordi Bacardit i Grau, Nabil Oukhouya i Adam Saou Benomar, autors conjunts de l’obra “Els Planetes”.

FLOR NATURAL subcategoria cicle mitjà

Doble primer premi per: Cesc Ripoll i Salsench, autor de l’obra “Uns dictadors diferents” i Núria Vilaseca Sarri, autor de l’obra “El gat espavilat”.

FLOR NATURAL subcategoria cicle superior 

“Arrenca’m un somriure”, de Marta Agulló Ferrer

FLOR NATURAL subcategoria d’ESO

“Obrim les finestres”, de Guillem Busquet Martín

ENGLANTINA D’OR

“A sang freda”, d’Eva Pelegrí i Margelí

VIOLA D’OR 

“L’instant Nu” d’Àngel Fabregat Morera