Monbus passeja un autobús vinilat amb el drac, el llibre i la rosa per Sant Jordi

58

Ahir 23 d’abril, diada de Sant Jordi, Catalunya celebrava una festa en què la cultura i la literatura tenen un paper protagonista. I l’empresa d’autobusos Monbus es va voler sumar a la diada preparant un autobús vinilat amb el drac, el llibre i la rosa com a elements principals.

A més, a través d’aquesta iniciativa, els viatgers que es troben amb el bus, poden caçar al drac amb la càmera del seu mòbil i després pujar les seves fotos per participar en el sorteig de bitllets d’anada i tornada per a les destinacions nacionals de Monbus. El vehicle ja porta circulant diversos dies per Barcelona i seguirà fent-ho amb la seva caracterització durant les pròximes setmanes perquè els usuaris tinguin més oportunitats de poder fotografiar-lo.

Durant el dia de Sant Jordi els carrers es van omplir de gent que passeja entre parades de llibres i roses. Tots buscant un obsequi per a aquesta persona que tant estimen, però un dia tan especial mereix un regal diferent. Per això Monbus va preparar per als seus viatgers una nova forma de regalar una rosa. Gràcies a una plantilla, l’usuari va poder crear la seva pròpia rosa personalitzada en qüestió de pocs minuts. A més, també es repartia un punt de llibre dissenyat per a l’ocasió.