El Bruc mostra el seu suport als encausats per les mobilitzacions del 8-N

91

El Ple Municipal, celebrat el dimecres 23 de febrer a l’Ajuntament del Bruc, ha aprovat per unanimitat una moció de suport a les 51 persones que han rebut una citació del jutjat d’Igualada per declarar els propers dies 6 i 7 de març.

Els investigats en aquest procediment penal, alguns dels quals bruquetans, consten en els atestats policials relacionats amb diversos talls de carretera ocorreguts durant la jornada de vaga general del passat 8 de novembre. Va ser una vaga legal i degudament convocada, amb el suport de diverses agrupacions sindicals i de les grans entitats del sobiranisme català.

La del 8 de novembre va ser una jornada de mobilització general, arreu del país, en defensa de la dignitat i de la democràcia, com anteriorment ho van ser el dia 1 i 3 d’octubre. Una jornada en defensa de la democràcia, contra la repressió policial i judicial, de reivindicació republicana i de defensa de les institucions i càrrecs polítics i cívics empresonats o forçats a marxar en exili.

És per tot això que el Ple Municipal va decidir mostrar la seva “solidaritat amb les persones citades, el reconeixement cap a les mobilitzacions massives de caràcter no violent protagonitzades pel poble català i l’oposició a l’inici de les diligències prèvies del procediment iniciat pel jutjat d’instrucció número 1 d’Igualada”, a qui se li traslladarà l’adopció de l’acord aprovat per l’Ajuntament del Bruc.