Aquest divendres i dissabte, campanya solidària per recollir material escolar
A

30 d'agost de 2018

La campanya “Tornada a l’escola solidària” arriba al seu desè aniversari amb l’objectiu de recollir donacions en forma de material escolar, que es repartirà entre els infants de l’Anoia que més ho necessitin.

L’acte central d’aquesta campanya, que està organitzada per la Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja, es farà entre demà divendres i dissabte. Durant aquests dos dies hi haurà diversos voluntaris al Carrefour de l’Avinguda Països Catalans d’Igualada, que recolliran tot el material que la gent vulgui donar, a més d’explicar en què consisteix la iniciativa.

Entre els materials que es recomana donar hi ha estoig, motxilla, joc de regles, maquinetes o calculadores, entre altres. Un cop recollit tot el material, la Fundació Solidaritat Carrefour farà entrega de tots els objectes a Creu Roja per tal que ho reparteixin entre les famílies que més necessitat en tinguin. S’ha de tenir en compte, que amb l’inici del nou curs, les despeses que han d’afrontar les famílies poden arribar a ser bastant altes i que, per tant, aquesta és una ajuda que els és de molta utilitat.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta