Sant Martí de Tous celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major d’estiu

73

Sant Martí de Tous celebra la Festa Major amb un programa ple d’activitats per a totes les edats. Des del dia 31 d’agost, amb la celebració del sopar popular i concerts, fins al dia 2 de setembre.

La petita de les festes majors de Tous ja és aquí, els dies 31 d’agost al vespre i l’1 i 2 de setembre, tindrà lloc la Festa Major d’Estiu, amb actes variats i populars, divendres, sopar popular per a tothom, tria de l’hereu i la pubilla, concerts de versions i festa assegurada per a petits i grans, dissabte visites guiades, vitast de vins de qualitat, tapes delicioses i bona música amb Loka Linda, al vespre músics a la plaça amb obmud, revolta kònica i il.lúria, diumenge exhibició d’escultures amb motoserra, trobada fillolenca, trofeu FME de futbol i festa holi de comiat i bany col.lectiu a la piscina.

A més a més, mentre duri la festa, s’anirà pintant un mural gegant al carrer major de la mà de l’artista local Núria Riba. S’haurà haureu d’anar descobrint el lloc i de què es tracta mentre passa la darrera setmana d’agost.

Divendres 31 d’agost
21h Sopar Popular
23h Rock Català amb Ruc’n’Roll
01h Versions amb Xillona
02:30h PD EFA i Texas.

Dissabte 1 de setembre
19:30h Vitast – Tast de vins, tapes i música en viu.
22h Obmud – Concursants d’Oh Happy Day.
23h Revolta Kònica amb versions acústiques de rock punk.
24h Il·lúria. Concert de rock.

Diumenge 2 de setembre
10h Baixada del Serral amb exhibició d’art amb motosserres. Entrega de premis i barra amb cervesa Tous d’Anoia.