Aquest dimarts, una nova taula rodona a la Biblioteca d’Igualada sobre com prevenir i afrontar el suïcidi

54

Dins del cicle de xerrades que s’ofereixen els dimarts a la biblioteca, des de l’Associació de Psicòlegs i psicòlogues de l’Anoia (APPA), proposen una segona trobada per parlar d’un tema complex, el suïcidi. Ja d’entrada, es posarà a la llum un tema tabú, del que ens convindria parlar però del que no sempre és fàcil fer-ho. L’objectiu de la xerrada és fer-lo visible i emplaçar-se en el seu abordatge multidisciplinar, des de diferents actors i perspectives.

Es comptarà amb la presència de Darío Nogués, de l’associació APSAS, que il.lustrarà sobre un tema que ells atenen diàriament, tant a nivell de prevenció com d’atenció a supervivents, a nivell individual o grupal. També hi haurà el testimoni de l’Ester Albert, a qui hem conegut a la pel.licula “Me llamo Violeta” o al documental del Sense Ficció sobre bullying emès recentment. L’Ester ha patit un doble dol per suïcidi i la seva mirada sobre el tema l’ha fet créixer personalment. Es tornarà a comptar, de nou, amb l’Andrés Giménez, testimoni que ha participat en diferents jornades, tant per la seva experiència personal com professional, com a mosso d’esquadra.

La xerrada serà el dimarts 10 de març a les 19:00 h, a la Biblioteca municipal d’Igualada, i estarà moderada per Pilar Arbós, Psicòloga General Sanitària i vicepresidenta de l’APPA.