10.1 C
Igualada
Dimarts, 28 novembre 2023

Un article de

Aquest cap de setmana torna l’Automercat a les Comes, amb prop de 300 cotxes d’ocasió a la venda
A

Publicitat

Després de la seva suspensió per la pluja la passada primavera, torna aquest cap de setmana la fira Automercat, en la seva 17a edició, i repetint ubicació a l’aire lliure, a l’avinguda Europa de les Comes. En aquesta ocasió sembla que les previsions meteorològiques són millors.

Es posaran a la venda prop de 300 vehicles d’ocasió, tots ells revisats i amb totes les garanties, esdevenint la fira d’aquestes característiques més important de la comarca.
L’exposició de vehicles serà dissabte i diumenge entre les 10 i les 20 hores, amb entrada lliure. En total, Fira d’Igualada destinarà 10.000 metres quadrats a les 14 marques expositores que portaran vehicles d’ocasió, quilòmetre zero, gerència i seminous.
Recordem que “una de les característiques importants de l’Automercat és la possibilitat de provar tots els vehicles exposats i la garantia del concessionari expositor sobre el vehicle comprat”, tal i com exposava dilluns el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech. Es pot donar el cas que el concessionari també pugui comprar el vehicle vell, si s’arriba a un acord entre comprador i venedor.

Sorteig de 1000€
Com l’any passat, entre tots aquells que comprin un vehicle a la Fira se sortejarà un premi de 1.000€ que es descomptarà de la compra del cotxe.

En l’edició del 2017 del certamen va tancar les portes amb un augment de vendes del 22% respecte de l’any anterior. Concretament, els concessionaris expositors es van vendre 95 cotxes, 17 més que l’any 2016. Pel que fa a les visites, les xifres també van augmentar, i tot i que no es va poder comptabilitzar –en tractar-se d’un espai obert- es calcula que es va superar amb escreix les 3.100 persones que l’any 2016 van entrar al recinte de Cal Carner.

No hi haurà Nuvisfest
Domènech va aprofitar la roda de premsa de presentació d’Automercat per anunciar també que aquest any no es farà Nuvisfest, el certamen dedicat als casaments, sobretot. “És un model de fira que està en crisi a tot el país, aquí també anava a la baixa. Es va creure que era millor aturar la fira i repensar-la quan sigui el moment. Potser caldrà pensar més en fer un certamen sobre festes en general, ja es veurà”, deia el president de Fira d’Igualada.

Canvis a la fira d’antiguitats
També hi haurà canvis a la fira d’antiguitats, que des de fa un temps es fa al passeig Verdaguer amb notable èxit. Tant que s’hauran de limitar els participants. De cara a aquest any, s’ha decidit reorganitzar el funcionament, limitant el total de parades a 140, de les quals 125 seran de titularitat fixa per tota la temporada i 15 mensuals prèvia sol·licitud amb antelació, mantenint oberta la possibilitat a participar hi a nous venedors o que volen venir de forma esporàdica.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies