13.6 C
Igualada
Tuesday, 27 February 2024

Un article de

Alfred Simó, nou coordinador de CCOO a l’Anoia
A

Publicitat

Dissabte dia 17 es va celebrar el 3r congrés de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf i l’actual secretari general Josep Maria Romero, va ser reelegit per un nou període de quatre anys amb 138 vots a favor, 2 vots en contra i 1 abstenció.

Romero és baixllobregatí de Sant Joan Despí, treballador de RENFE, diplomat en graduat social i des de ben jove vinculat a les CCOO. Ha desenvolupat diverses responsabilitats internes, tals com coordinador nacional d’Acció Jove, secretari de formació sindical i cultura, secretari d’organització de CCOO de Catalunya i des de 2017 és secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf. Pel que fa a la coordinació de l’Anoia, va resultar escollit el professor Alfred Simó, que substitueix Alfonsa Santisteban.

Es van aprovar tres resolucions sobre: Concertació i diàleg social territorial, CCOO sindicat feminista i Acció jove i noves realitats del treball.12

CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf és la unió intercomarcal constituïda més gran de CCOO de Catalunya amb 29.312 persones afiliades i aportarà 62 delegats i delegades al 12è Congrés nacional que tindrà lloc els propers 21, 22 i 23 de maig al Fòrum de Barcelona.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies