12.2 C
Igualada
Dilluns, març 1, 2021

Acaba una edició del Dakar complicada per Monleon i Haro

Inimaginable el cúmul de circumstàncies adverses amb les que han hagut que lluitar tant Àlex Haro, com Armand Monleón en el transcurs d’aquest Dakar.

Tant els dos copilots anoiencs com els seus seguidors d’Igualada i comarca pensaven que aconseguirien unes brillants classificacions al final d’aquest raid. A més de la seva gran vàlua en el seient, a la dreta dels seus respectius vehicles, gaudeixen de copilotar a grans pilots dins de vehicles de qualitat contrastada com son el Toyota i el CAN-AM.

Pel que fa al copilot anoienc a la categoria de camions, Francesc Salisi, aquest juntament amb el pilot Àlex Aguirrevaria i el mecànic Pau Navarro amb el Mercedes porten a terme una gran labor fent d’assistència al nombrós volum de vehicles de l’equip FN Speed.
A tot això, el Dakar ha arribat avui divendres al seu darrer dia amb una etapa no massa llarga comprada amb les anteriors.

Pel què fa Giniel de Villiers i Àlex Haro han acabat vuitens, amb el Toyota, i els principals problemes que han tingut han estat per incomptables punxades de pneumàtics. Per la seva banda, Gerard Farrés i Armand Monleón han tingut, sobretot, complicacions mecàniques i elèctriques, però han acabat onzens de la seva categoria.

Això és el que comentaven Giniel i Àlex al final d’una de les etapes d’aquesta setmana: “És realment decebedor. Avui hem tornat a tenir quatre punxades i hem hagut de conduir els últims 10 quilòmetres per la vora per arribar a la meta. De moment, és molt difícil per a nosaltres amb els pneumàtics, sembla que no tenim un pneumàtic prou fort. Quatre punxades ahir i quatre més avui. Des de l’inici del ral·li hem tingut 18 punxades i ens queden quatre etapes, així que no sé on acabarà. Però és realment difícil lluitar per una bona posició quan surt així. L’escenari va ser realment bonic al final amb preciosos canyons. Acabem de perdre una mica més de temps buscant el punt de recorregut a prop de la meta, però amb els problemes dels pneumàtics això no marca la diferència “.

Per la seva banda Gerard Ferrés i Armand Monleon deien:
“Ha estat una etapa per a tornar a agafar confiança en nosaltres mateixos. A més, estem provant moltes coses a nivell mecànic, en suspensions, pressions i motor, que han funcionat molt bé. En aquest sentit estem molt contents pel resultat.
Ha estat una etapa perfecta, sense errors ni problemes de cap mena. Farrés ha indicat també que era especialment important fer un bon resultat avui pensant en els dos pròxims dies. Per a l’equip és important sortir davant, perquè en cas de necessitat, puguem ajudar als nostres companys.
El nostre objectiu és molt clar: en el terreny personal, com a pilot i copilot, aprendre al màxim. I a nivell d’equip, per descomptat, intentarem ajudar els nostres companys a guanyar el Dakar. Serà un plaer fer-lo”.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Veïns de Capellades denuncien tremolors a les cases i despreniments al Capelló per les explosions d’una pedrera

Des de fa mes d’un any, un centenar de veïns de Capellades veuen com les seves cases tremolen cada vegada que la Pedrera de...

Qui vol vi aigualit?

Una vegada es va presentar a casa meva un convidat imprevist. Al rebost hi tenia un molt bon vi, però en tenia poc. Per...

Igualada farà la vacunació a col·lectius professionals a l’Escorxador

Els espais firals de Manresa, Igualada i Vic, juntament amb l'hotel d'entitats de Berga, seran a partir de la setmana que ve els espais...

Quatre municipis anoiencs tindran un mòdul covid annex al seu CAP

La setmana passada, el Departament de Salut va instal·lar a Puig-reig el primer mòdul de suport als centres d’atenció primària de la Regió Sanitària...

Calaf ja té un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Des de ja fa uns dies, ja està en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics instal·lat a la plaça dels Arbres de...
Compartir