Es busquen empreses on puguin fer pràctiques els alumnes de diversos cursos
E

9 d'abril de 2022

La regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada està executant tres nous cursos de formació ocupacional aquest 2022 en el marc del programa Treball a les 7 Comarques, Anoia Activa i FOAP. Aquests cursos s’adrecen prioritàriament a persones que estan a l’atur amb la finalitat de millorar el seu nivell d’ocupabilitat i estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el SEPE i la Unió Europea.

Cada curs té aproximadament entre 350 i 450 hores totals de formació, de les quals entre 80 i 100 són de pràctiques en empresa. En el moment de realitzar les pràctiques a les empreses, els alumnes ja han rebut una formació teoricopràctica específica que els capacita per a poden seguir amb les tasques pròpies del lloc de treball que se’ls encomana, ja que des d’Ignova Ocupació s’aposta per una metodologia d’aprendre fent.

Aquesta col·laboració no suposa cap cost per l’empresa, ja que es tracta d’una estada formativa sense alta a la Seguretat Social ni remuneració. Tots els alumnes estan coberts per una assegurança de l’Ajuntament i també és el consistori qui s’encarrega d’equipar-los amb la roba laboral i els elements de protecció necessaris en cada cas.

Aquest acord de pràctiques consisteix en la formalització d’un conveni/acord per la realització de les pràctiques amb un pla d’activitats amb les funcions que cada empresa necessita i que tinguin relació amb el perfil professional a què s’orienten els alumnes. Les col·laboracions de pràctiques es preveu que s’iniciï durant el mes maig d’aquest 2022.

Totes aquelles empreses interessades a acollir un alumne en pràctiques o que vulguin rebre més informació poden contactar amb la responsable de pràctiques; Judit Sala Muntaner al 671 459 647 o 93 805 57 10 (ext 3263) o també al web formacioignova@aj-igualada.net

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?