57 cotxes venuts a l’Automercat 2015

220

17602 (2).jpg

Automercat tancava portes aquest diumenge amb la venda signada de 57 cotxes, gairebé un 20% del total dels vehicles exposats durant aquest cap de setmana al recinte firal de Cal Carner. La fira de l’outlet del cotxe de segona mà i quilòmetre 0 aconseguia així, mantenir ta xifra de vendes, un número que espera veure’s augmentat en els propers dies quan es materialitzin els contactes que es van fer durant aquests dos dies i que encara estan en la fase de valoració de compra.

Pel que fa a les visites, les xifres també es van mantenir, i Automercat va cridar l’atenció d’unes 3.000 persones, uns visitants que troben en la fira una oportunitat de cercar un vehicle d’ocasió en un recinte de 10.000m2 i estalviar-se l’itinerari per diferents centres de venda de vehicles. Els mateixos visitants destacaven el bon estat dels vehicles exposats, valorant l’ampli ventall d’ofertes, amb vehicles per a tot tipus de butxaca i de client

Els expositors explicaven els diferents perfils del visitant d’aquesta fira, persones amb la decisió presa de comprar un vehicle, persones del sector o aficionades al motor i visitants que passegen sense la voluntat de compra però amb interès per conèixer les ofertes. Així, els quinze expositors han pogut constatar que aquesta fira acull gent majoritàriament de la comarca de l’Anoia però també del Baix Llobregat, el Bages i la Segarra, entre altres.

Tots els expositors són de la comarca, concretament han estat quinze: Anoia Motor-Seat, Garatge Montserrat – Fiat –Alfa Romero, Dabsa, Garatge Montserrat – Opel, Ramon Solsona, Remm Guitart, Rosich Motors, Talleres Santi Enrique, Servisimó Igualada, A.M.Anoia, Sarauto, Anoia Motor-Hyundai, Futurauto i Energy Casrs.

Sorteig de 1.000€
Com en les anteriors edicions l’organització ha sortejat un val descompte de 1.000€ entre totes les persones compradores d’un cotxe durant la fira. Enguany, l’afortunada ha estat Montserrat Salvador, que va comprar un Seat Altea XL en el concessionari Anoia Motors.