Com afecta el ser fumadora en els teus llavis. El millor tractament per millorar-los
C

22 de gener de 2018

Hi ha molts dermatòlegs que asseguren que la cara d’una persona que ha estat fumant més de 10 anys té unes característiques concretes que fan fàcilment detectable el seu hàbit amb el tabac.

Concretament en els llavis es detecten ràpidament arrugues molt marcades, provocades a conseqüència de la contracció dels llavis que irremeiablement es realitza al fumar. També els vapors i els fums en contacte amb la pell la deterioren en gran mesura.

Així mateix aquesta major propensió a les arrugues es dóna també en el contorn d’ulls, al tancar-los repetides vegades en el lapse de temps dedicat a cada cigarret.

Podríem afirmar que el fum del tabac afecta la pell de forma externa i interna:

Es produeix molta sequedat local a la cara causa de l’aire contaminat del fum que entra en contacte amb la dermis diàriament, també, internament el flux sanguini es veu alterat i no arriba amb prou oxigen i nutrients amb el que es produeix una important deshidratació en la superfície cutània.

La doctora Jané, especialista en medicina preventiva i salut pública de Catalunya ha afirmat que “hi ha estudis que suggereixen que més enllà dels 39 anys d’edat, les dones són més propenses a tenir arrugues com a conseqüència del tabac que els homes”. I això es deu en gran mesura al fet que la pell de les dones és més delicada i influenciable per les hormones.

En aquest sentit la nicotina del tabac eleva els nivells de l’hormona anomenada vasopressina, la qual s’encarrega de la contracció de les fibres musculars, augmentant la pressió sanguínia i disminuint el nivell d’estrògens el que condueix a moltes dones a patir sequedat i atròfia cutània .

Malgrat tots aquests perjudicis per a la pell de la cara ha un tractament per eliminar, concretament a la delicada pell dels llavis, les marques que el tabac ha anat gravant amb el temps.

Aquest tractament s’aplica amb l’aparatologia Venus Viva, de la qual hem parlat al nostre bloc amb anterioritat quan tractàvem el tema de les estries:

Venus Viva és un tractament basat en Radiofreqüència Nano Fraccional per tractar eficaçment marques d’acne, estries, cicatrius i rejoveniment facial.

En base a la nostra experiència a l’Institut d’Estètica Yvette Pons i veient els resultats a les nostres clientes podem afirmar que Venus Viva és sens dubte, la millor tecnologia per tractar la pell flàccida, la seva textura, les línies d’expressió i les arrugues. Incloent en aquest últim apartat les arrugues del llavi superior de les dones fumadores.

La radiofreqüència s’utilitza des de fa molts anys en medicina i s’ha mantingut en el temps com una tecnologia molt segura. Els riscos o danys en l’epidermis són mínims, de manera que els efectes secundaris després de l’aplicació són mínims i els resultats evidents des de la primera sessió.

En Yvette Pons ens agrada tractar a cada client de forma totalment personalitzada i per això sempre dissenyem un timming de tractament per aconseguir els millors resultats adaptant-nos a la persona i les seves característiques.
Així que ja ho saps, si desitges esborrar l’empremta que el tabac ha deixat en els teus llavis, nosaltres tenim la solució.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?