7.4 C
Igualada
Divendres, febrer 26, 2021

Com afecta el ser fumadora en els teus llavis. El millor tractament per millorar-los

Hi ha molts dermatòlegs que asseguren que la cara d’una persona que ha estat fumant més de 10 anys té unes característiques concretes que fan fàcilment detectable el seu hàbit amb el tabac.

Concretament en els llavis es detecten ràpidament arrugues molt marcades, provocades a conseqüència de la contracció dels llavis que irremeiablement es realitza al fumar. També els vapors i els fums en contacte amb la pell la deterioren en gran mesura.

Així mateix aquesta major propensió a les arrugues es dóna també en el contorn d’ulls, al tancar-los repetides vegades en el lapse de temps dedicat a cada cigarret.

Podríem afirmar que el fum del tabac afecta la pell de forma externa i interna:

Es produeix molta sequedat local a la cara causa de l’aire contaminat del fum que entra en contacte amb la dermis diàriament, també, internament el flux sanguini es veu alterat i no arriba amb prou oxigen i nutrients amb el que es produeix una important deshidratació en la superfície cutània.

La doctora Jané, especialista en medicina preventiva i salut pública de Catalunya ha afirmat que “hi ha estudis que suggereixen que més enllà dels 39 anys d’edat, les dones són més propenses a tenir arrugues com a conseqüència del tabac que els homes”. I això es deu en gran mesura al fet que la pell de les dones és més delicada i influenciable per les hormones.

En aquest sentit la nicotina del tabac eleva els nivells de l’hormona anomenada vasopressina, la qual s’encarrega de la contracció de les fibres musculars, augmentant la pressió sanguínia i disminuint el nivell d’estrògens el que condueix a moltes dones a patir sequedat i atròfia cutània .

Malgrat tots aquests perjudicis per a la pell de la cara ha un tractament per eliminar, concretament a la delicada pell dels llavis, les marques que el tabac ha anat gravant amb el temps.

Aquest tractament s’aplica amb l’aparatologia Venus Viva, de la qual hem parlat al nostre bloc amb anterioritat quan tractàvem el tema de les estries:

Venus Viva és un tractament basat en Radiofreqüència Nano Fraccional per tractar eficaçment marques d’acne, estries, cicatrius i rejoveniment facial.

En base a la nostra experiència a l’Institut d’Estètica Yvette Pons i veient els resultats a les nostres clientes podem afirmar que Venus Viva és sens dubte, la millor tecnologia per tractar la pell flàccida, la seva textura, les línies d’expressió i les arrugues. Incloent en aquest últim apartat les arrugues del llavi superior de les dones fumadores.

La radiofreqüència s’utilitza des de fa molts anys en medicina i s’ha mantingut en el temps com una tecnologia molt segura. Els riscos o danys en l’epidermis són mínims, de manera que els efectes secundaris després de l’aplicació són mínims i els resultats evidents des de la primera sessió.

En Yvette Pons ens agrada tractar a cada client de forma totalment personalitzada i per això sempre dissenyem un timming de tractament per aconseguir els millors resultats adaptant-nos a la persona i les seves característiques.
Així que ja ho saps, si desitges esborrar l’empremta que el tabac ha deixat en els teus llavis, nosaltres tenim la solució.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La MICOD organitza una cinquantena d’actes per commemorar el Dia de la Dona

Les regidores dels set municipis de la Conca d’Òdena han presentat aquest dimecres un farcit programa d’actes de commemoració del 8 de març, el...

Es convoca la 16a edició dels Premis Igualada Recerca Jove

La tinenta d’alcalde Carlota Carner ha anunciat aquest dimecres la convocatòria d’una nova edició dels Premis Igualada Recerca Jove atorgats als treballs dels alumnes...

El nou Espai Social i Cultural de Calaf portarà el nom de Carmen Arrojo i Maroto

El passat dilluns, Calaf va celebrar el ple municipal, en format online, del mes de febrer. Un dels primers punts va ser l'aprovació per unanimitat...

Han tingut temps, però no interès

La Diputació de Barcelona afirma que Igualada no té un pla de reactivació econòmica i social davant l’impacte de la covid-19 Som a les portes...

Igualada acollirà un fòrum sobre el comerç català el proper dilluns

Comentar i debatre el present i el futur del comerç local, aquest és l’objectiu del FORUMCOMERÇCAT, organitzat per Igualada Comerç i que es celebrarà...
Compartir