20.3 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

3r Festival Galàctic de Cançó d’Autor i Poesia, amb Joan Reig com a convidat especial

L’Associació Cultural Galàxia, entitat sense ànim de lucre d’Igualada, nascuda al 2017, enguany celebra el 3r Festival Galàctic de Cançó d’autor i poesia a la ciutat d’Igualada amb la necessitat de donar protagonisme a la música de cançó d’autor i poesia. Tindrà lloc demà dissabte 1 de juny a partir de les 6 de la tarda al Teatre Municipal l’Ateneu.

L’endemà es realitzarà la 3a Jam Galàctica de Poesia i Música, també per poder donar l’oportunitat a altres artistes locals novells i no novells a donar a conèixer els seus temes poètics o musicals.

Cada any es donen a conèixer els projectes culturals de diferents socis de l’entitat i conviden a tothom a gaudir de nous descobriments mitjançant aquest petit i acollidor Festival que pretén unir la música d’autor i la poesia a Igualada, la capital de comarca.
Enguany, com a celebració del 3r Aniversari actuaran tres propostes: la primera proposta el soci i cantautor de Girona Projecte Mau, acompanyat de la sòcia i rapsoda, comunicadora cultural de Tarragona Mònica Socías Güell, com a segona proposta el soci i cantautor d’Olot Constan, acompanyat de la rapsoda i actriu d’Olot Montse Mundet, i com a tercera proposta, per tancar l’acte, actuarà el convidat especial el músic de Constantí Joan Reig (bateria d’Els Pets) que ens presentarà el seu nou treball en solitari.

El preu de l’entrada és de 8 euros i les podeu adquirir a través de la web ticketplus.cat o una hora abans a la taquilla del teatre. Ho organitza: Associació Cultural Galàxia amb el suport col·laboratiu de RamblaManagement, Teatre Municipal l’Ateneu, Cultura Igualada, Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat d’Igualada.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies