El 32è cros Joan Maragall omple de corredors escolars el parc fluvial de Vilanova

63

cros-joan-maragall-vilanova-veuanoiaL’ambient esportiu i familiar ha omplert, aquest diumenge, el parc fluvial vilanoví. Uns 380 participants es van donar cita a la 32a edició del cros Joan Maragall que va tornar a aplegar escolars de tota la comarca. El bon temps va acompanyar la matinal que ha satisfet les expectatives de l’organització que va anar a càrrec novament de l’AMPA i el Servei d’Esports, amb el suport del Consell Esportiu de l’Anoia.

La cita està molt consolidada i va comptar amb un bon seguiment a les diferents categories. Segons la tècnica d’Esports, Núria Fàbregas potser van fallar algunes escoles per coincidència d’altres cites escolars, però en qualsevol cas la xifra de participació va ser bona.

A partir de les 10 del matí, es va donar sortida a les diferents curses per categories. Primer els alevins, benjamins i prebenjamins, amb molta empenta i ganes de participar, seguits dels cadets i infantils, i tancant la participació de categoria escolar els pàrvuls, que van ser una bona colla, perquè la distància de les curses està molt ben adaptada a cada grup d’edat.

La matinal va acabar amb el lliurament de trofeus i medalles a càrrec dels responsables de la direcció de l’escola, l’AMPA i l’Ajuntament, encapçalats per Mercè Roldán, Tina Fernández i el regidor d’Esports, Toni Maturana.

Una cursa molt bonica i lluïda que des de l’AMPA de l’escola han agraït no només a tots els participants i persones col·laboradores, sinó també a les tècniques d’Esports i del Consell Esportiu i als patrocinadors que cada any la fan possible: English Corner, Gesconova Assessoria, I.T. Anoia Serveis Informàtics, Seguros Bilbao, pastisseria J. Haro, Farmàcia Mora-Font, La Meva, Planxisteria Vilanova, Merceria Sandra, Artístic Espai de dansa, Tòtem, El Golafre, Entreteixits, Chepe’s, el Boqueron, La Plaça, Pneumàtics Vilanova, Díaz Joiers, Restaurant la Xarxa, Servi Espín, Gimnàs Fuiro Jol, Fruiteria Miguel Carrera, Fruiteria Morera, Noemí Trucharte & advocats associats, Peixos Aurora, Supermas, Marathon Esports i AlimentArt.

Podeu consultar les classificacions del cros Joan Maragall clicant aquí

La propera cursa escolar serà novament a Vilanova del Camí, concretament el diumenge 27 de novembre, a l’Escola Pompeu Fabra. Cal remarcar la importància de fer la preinscripció per tal de facilitar i estalviar temps a l’organització, en aquest cas encapçalada per l’AMPA Pompeu Fabra.