El PSC critica la postal de l’alcalde de la Ronda Sud
E

23 de maig de 2016

ronda sudL’Agrupació dels Socialistes d’Igualada ha demanat al govern de CiU que expliqui quin cost han tingut les postals sobre el futur accés de la Ronda Sud al barri del Rec que han arribat els darrers dies a totes les cases. “Es tracta de postals d’un gruix considerable, impreses a doble cara, a tot color i que han estat repartides, casa per casa, a tots els barris de la ciu- tat. En pro de la transparència que tantes vegades cita CiU, els Socialistes demanen que el govern publiqui el seu cost”, expliquen en un comunicat.

Els Socialistes d’Igualada requereixen que es digui “quants milers d’euros que han costat a l’erari públic, ja que consideren que ha estat una acció propagandística del govern de CiU i que no correspon ni a una tasca d’informació municipal ni institucional, ja que de manera oficial no hi ha ni decidit el traçat que ha de tenir l’accés, ni hi ha el calendari marcat ni tampoc el pressupost assignat per fer-lo”. A més, des de l’agrupació socialista es mostren “sorpre- sos” perquè la foto de l’alcalde Marc Castells utilitzada sigui la seva foto de la campanya electoral de CiU de l’any pas- sat i no una foto institucional, cosa que reafirma la tesi de que són postals de propaganda al servei de l’alcalde”.

D’altra banda, els socialis- tes de la ciutat celebren que la Generalitat “hagi donat llum verda a l’accés pendent de la Ronda Sud amb Igualada i demanen que ara s’inclogui la inversió als pressupostos del govern català i es concreti calendari per dur-ho a terme”. L’agrupació dels Socialistes també recorda que la Ronda Sud “és un projecte del qual encara queda per fer la segona fase, que ha d’enllaçar Santa Margarida de Montbui amb la rotonda de Sant Jaume Sesoliveres” i sol·licita que el govern de CiU pressioni a la conselleria de Territori perquè estigui sobre de la taula la seva realització per tal de completar el projecte. Així mateix, demanen al govern de la ciutat que “lideri un acord social, econòmic i polític per reclamar infraestructures pendents per la comarca com el tren gran, el soterrament del pas a nivell o el desdoblament de la carretera C-15”.

Aquesta és la primera crítica amb certa contundència que el PSC local fa a CiU d’Igualada, amb qui manté un acord estable d’entesa a l’Ajunta- ment, i que es va materialit- zar en l’aprovació del darrer pressupost municipal i les ordenances fiscals per aquest any.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta